The Walk Inn


Escursioni della agenzia turistica "Stefani"

Uz usluge smjestaja po apartmanima i soboma, nasa turisticka agencija nudi i organizaciju jednodnevnik izleta na bisere hrvatskoga kuturnog blaga, prirode i turisticke atrakcije.


Izleti na "Veli Brijun" najveci otok Brijunskog arhipelaga

photoPrekrasno otocje u sred mediterana, nekada mjesto gdje su dolaili mnogi diplomate, danas turisticka atrakcija, kako za visednevni odmor, tako i za jednodnevne izlete.

Mnoštvo flore i faune i predivne neostecene prirode.

Izlet na Veli Brijun, najveci otok u arhipelagu, uz pratnju strucnog turistickog vodica ukljucuje:

-Prijevoz brodom do otoka, obilazak turistickim vlakom prirodnih ljepota(maslina iz IV.stoljeca, drvored iz 1905.godine. obilazak safari parka i kulturnih dragulja otoka(rimska rezidencijalna vila iz I.stoljeca, razgledavanje prirodoslovne zbirke , izlozbe "Tito na Brijunima",crkvice Sv.Germana iz XV.stoljeca s izlozbom fresaka i glagoljicnih pisanih spomenika

.


Voli panoramici dall aeroporto"Medulin" ogni giorno dalle 09-20h

15min/200kn/per persona

30min/380kn/per persona


Jednodnevni izleti za Veneciju

photoU dva i pola sata voznje pratioci putovanja predstavit ce vam povijest Venecije. Nakon odlaska u Veneciju mozete razgledati najvaznije znamenitosti grada kao i staklariju Murano. Slobodno vrijeme namijenjeno je razgledavanju ostalih znamenitosti grada, voznja taxijem, voznja gondolom ili rucak u jednom od venecijskih restorana.

 

 

 


Jednodnevni izleti za nacionalni park "Plitvicka jezera"

photoOrganiziramo i obilazak Plitvickih jezera, u sta je ukljuceno:odlazak autobusom uz strucnug turistickog pratioca, obilazak predivnih prirodnih ljepota, voznja brodom,rucak na Plitvickim jezerima i povratak.

Plitvicka jezera proglasena su nacionalnim parkom 1949.godine, sumovit je planinski kraj u kojem je nanizani 16 prekrasnih manjih i vecih jezera kristalno modro zelene boje.


 

   


Benvenuti | Di noi | Escursioni | Appartamenti | E-mail

Copyright Stefani Trade ltd. powered by djolesar & elated