The Walk Inn


Izleti u organizaciji agencije

Uz usluge smještaja po apartmanima i soboma, naša turistička agencija nudi i organizaciju jednodnevnih izleta na bisere hrvatskoga kuturnog blaga, prirode i turističke atrakcije.


Izleti na "Veli Brijun" najveci otok Brijunskog arhipelaga

photoPrekrasno otočje u sred mediterana, nekada mjesto gdje su dolazili mnogi diplomate, danas turistička atrakcija, kako za visednevni odmor, tako i za jednodnevne izlete.

Mnoštvo flore i faune i predivne neostećene prirode.

Izlet na Veli Brijun, najveći otok u arhipelagu, uz pratnju stručnog turističkog vodiča uključuje:

-Prijevoz brodom do otoka, obilazak turističkim vlakom prirodnih ljepota(maslina iz IV.stoljeća, drvored iz 1905.godine. obilazak safari parka i kulturnih dragulja otoka(rimska rezidencijalna vila iz I.stoljeca, razgledavanje prirodoslovne zbirke , izložbe "Tito na Brijunima",crkvice Sv.Germana iz XV.stoljeća s izložbom fresaka i glagoljičnih pisanih spomenika

.


Panoramski let avionom sa Aerodroma Medulin svakog dana od 09-20h

15min/200kn/po osobi

30min/380kn/po osobi


Jednodnevni izleti za Veneciju

photoU dva i pola sata vožnje pratioci putovanja predstavit ce vam povijest Venecije. Nakon odlaska u Veneciju možete razgledati najvažnije znamenitosti grada kao i staklariju Murano. Slobodno vrijeme namijenjeno je razgledavanju ostalih znamenitosti grada, vožnja taxijem, vožnja gondolom ili ručak u jednom od venecijskih restorana.

 

 

 

 


Jednodnevni izleti za nacionalni park "Plitvička jezera"

photoOrganiziramo i obilazak Plitvičkih jezera, u šta je uključeno:odlazak autobusom uz stručnug turističkog pratioca, obilazak predivnih prirodnih ljepota, vožnja brodom,ručak na Plitvičkim jezerima i povratak.

Plitvička jezera proglašena su nacionalnim parkom 1949.godine, šumovit je planinski kraj u kojem je nanizano 16 prekrasnih manjih i većih jezera kristalno modro zelene boje.


 

   


Dobrodosli | O nama | Izleti | Apartmani | E-mail

Copyright Stefani Trade ltd. powered by djolesar & elated